Skip to content

Zorgeloos Genieten van je Mobiele Wand Hoe verleng je de levensduur van je mobiele wand?

Mobiele wanden moeten onbelemmerd iedere dag gebruikt kunnen worden. Om dit te garanderen hebben alle bewegende en rollende onderdelen onderhoud nodig. Spijker biedt een onderhoudsservice aan, met als doel dat jouw mobiele wand in topconditie blijft.
Paneelwand Space

Wat kun je zelf doen?

Bij zeer intensief gebruik van de paneel- of vouwwand is het handig om het wandoppervlak één keer per maand te reinigen met heet water en een oplossing van soda en zeep.

Glaswanden maak je schoon met een vochtige doek en eventueel met een mild schoonmaakmiddel. Pas op dat je niet te veel water gebruikt, dit kan de glaselementen aantasten. Gebruik nooit schuursponsjes of schuurmiddel en ga niet experimenteren.

Door het oppervlak maandelijks schoon te maken behoud je paneelwand, vouwwand of glaswand een schone en frisse uitstraling.

Wat kunnen wij doen?

Met onze jaarlijkse onderhoudsservice kun je je vijf jaar garantie verlengen met nog eens vijf jaar. Maar wat houd onze onderhoudsservice in?

Samen met jou plannen we een geschikt moment. Onze servicemonteur komt langs, hij kijkt de wand van top tot teen na. De rail wordt schoongemaakt, ingespoten, afgesteld en gecontroleerd. De panelen worden stuk voor stuk nagekeken, alle overige onderdelen zoals rubbers, hang- en sluitwerk en bedieningsmechaniek worden ook uitvoerig gecheckt.
Onderhoud van mobiele wanden

Langdurig Plezier van je Mobiele Wand

Zelfs als je niet zeker weet of je mobiele wand wel een Spijkerwand is, kun je bij ons terecht. Onze servicemonteurs hebben kennis van alle wandsystemen. Meld je aan voor onze onderhoudsservice en wij zorgen dat je mobiele wand in topconditie blijft. Zo heb je langdurig plezier van je mobiele wand!

Gepubliceerd:

7 januari 2022

Geschreven door:

Sophie Oude Weernink

Marketing & Communicatie

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!