Skip to content

WANDTYPE

Glaswanden

SPEEL MET DE RUIMTE!

Een mobiel wandsysteem van Spijker verandert de uitstraling van je (werk)plek. Met glaswanden creëer je een rustige, aparte ruimte die door de glazen panelen alsnog in contact staat met de ruimte daarbuiten. Varieer oneindig, voor iedere ruimte een passende oplossing. Benieuwd wat Spijker voor jouw organisatie kan betekenen? Lees snel verder!

 

Innovatief Design

Wil je flexibel gebruik maken van je ruimte? Dan zit je goed met een mobiele glazen wand. Zet in no-time een extra vergaderruimte op of een eigen werkplek. In in handomdraai van één klaslokaal, twee klaslokalen. Zo haal je maximale winst uit elke vierkante meter. 

Flexibel & Functioneel

De panelen zijn los van elkaar te bewegen, hierdoor kun je zelf de grootte van de ruimte bepalen. Zet in no-time een extra vergaderruimte op of eigen werkplek. Geef dezelfde vierkante meters in een ogenblik een andere taak. 

 

Isolatie

Door het materiaalgebruik en het ontwerp van het mobiele wandsysteem kunnen zeer hoge geluidsisolerende waarden worden behaald – tot wel 47 dB! Hierdoor zijn onze geluidsisolerende glaswanden dé perfecte oplossing om een open sfeer te behouden en het omringd geluid te minimaliseren.

Vervolgens kan ook op visueel vlak van alles worden aangepast door middel van foliebeplakking, etsen of andere afwerkingen.

 

Geluidsisolerend

Tot wel 47 dB Rw. Ook het plafond wordt geïsoleerd.

Gebruiksvriendelijk

Simpel en snel door één persoon te verplaatsen.

Afwerking naar wens

Kies uit kleuren, folie, fotoprint, en veel meer.

Geluidarme rails
Afwerking naar keuze
Complete plafondisolatie
Zeer gebruiksvriendelijk
Razendsnel opstelbaar
Zelfdragende panelen

Gebruiksgemak

Mobiele wanden van Spijker onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en onovertroffen eenvoudige en snelle bediening. De glaswanden zijn verkrijgbaar met handmatige bediening of een semi-automatische, elektrische bediening. 

Diverse parkeringen maken het mogelijk om de afzonderlijke panelen ook weer efficiënt op te ruimen. Dus of je verplaatsbare wand in gebruik is of niet, jij kunt je ruimte altijd optimaal benutten.

Bekijk in de video een voorbeeld van hoe gemakkelijk glaswanden opgezet kunnen worden.

Mobiele wand opstellen en parkeren

Afwerkingen

Van compleet transparant tot gewaagde foliebeplakking. Glaswanden zijn meer dan grote, glazen panelen. Creër precies de uitstraling die bij jouw organisatie en jouw ruimte past met de vele afwerkingsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan fotoprint, etsen, zandstralen of foliebeplakking om jouw glaswand een unieke draai te geven.

SFEERBEPALEND

De grootte en de uitstraling van een ruimte bepalen veel aan de sfeer. Met een glaswand bepaal je zelf hoe groot of klein je een ruimte wilt maken.  Een aangename werk omgeving brengt je motivatie, wat de eerste stap tot succes is.

Welke sfeer wil jij voor jezelf, je collega’s en/of je klanten? Kies wat past bij jouw organisatie en identiteit. 

Subtiel

Een compleet transparante wand voor maximale openheid, doorkijk en lichtbehoud.

Gebalanceerd

Een deels afgeplakte wand die een middenweg vindt tussen openheid en privacy.

Eye-catcher

Deze semi-transparante oranje wand deelt een ruimte op speelse wijze op.

Wist je dat...

…glaswanden geluidsisolerend kunnen zijn tot wel 47 dB? Op normaal volume praten aan de ene kant van de glaswand klinkt als fluisteren aan de andere kant.

…glaswanden zeer gebruiksvriendelijk zijn? De slanke panelen zijn simpel te verplaatsen en kunnen zelfs uitgerust worden met een elektrische bediening.

…glaswanden een uitstraling op maat kunnen krijgen? Van de kleur van het frame tot de beplakking van de ramen, jij bepaalt zelf hoe je glaswand er uitziet.

Producten

Glaswand: TransSpace

Glaswand TRANSSPACE combineert de geluidsisolatie van een paneelwand met de open uitstraling van een glaswand. 

  • Geluidsisolatie: 45-47 dB
  • Paneeldikte: 100mm

Bezoek de productpagina voor meer informatie, waaronder:

Impressies
Detailinfo
Brochures

Glaswand: Scala

SCALA combineert een slank design met goede geluidsisolatie tot een functioneel veelzijdig geheel.

  • Geluidsisolatie: 33-38 dB
  • Paneeldikte: 40mm

Bezoek de productpagina voor meer informatie, waaronder:

Impressies
Detailinfo
Brochures

Glaswand: Spirit

SPIRIT is een zeer slanke, elegante wand die zorgt voor maximaal lichtbehoud en een stijlvolle uitstraling in elke ruimte.

  • Esthetische glaswand
  • Paneeldikte: 10mm

Bezoek de productpagina voor meer informatie, waaronder:

Impressies
Detailinfo
Brochures

Werken met Spijker

Al sinds 1965 staan wij garant voor kwaliteit en maatwerk. Samenwerken met Spijker betekent een open, klantgerichte aanpak, een no-nonsense benadering en eerlijk advies. Samen zorgen we voor de optimale oplossing voor jouw ruimte.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan een paar impressies van opgeleverde oplossingen en zie met eigen ogen waarom wij met een 9,2 worden beoordeeld.