Skip to content

Over Spijker Ons verhaal tot aan nu

Spijker draait al meer dan een halve eeuw mee in de top. Wij bieden een geweldig, robuust product wat jaren meegaat. Ervaar op deze pagina waarom Spijker al zo lang bestaat. Ontdek wat een samenwerking met Spijker betekent. Lees verder »

Beoordeeld met een 9,2

Onze inspanningen worden beloond en wij scoren goed bij onze klanten.

Opgericht in 1965

In 1965 plaatste oprichter Jan van ’t Spijker z’n eerste mobiele wand in het Twentse Enschede. Multifunctionele ruimtes zijn dus zeker niet alleen een trend van deze eeuw. Een gat in een ruimte kunnen vullen bleek een gat in de markt. De firma Spijker B.V. was een feit en is dat nog steeds. We zijn ook nog steeds in Enschede te vinden, dicht bij onze oorsprong.

Beoordeeld met een 9,2

Onze inspanningen worden beloond en wij scoren goed bij onze klanten.

3000+ Projecten Opgeleverd

Door de tijd heen heeft Spijker al duizenden projecten naar tevredenheid opgeleverd.

10 Jaar Garantie

Wij leveren een goed, robuust product. Vandaar dat we ook wel 10 jaar garantie durven geven.

50+ Jaar Innovatie

Tegenwoordig zien onze bestelbusjes er anders uit dan ruim een halve eeuw geleden. De wereld van mobiele wanden heeft ook niet stilgestaan. Door technische ontwikkelingen, betere materialen en natuurlijk geweldige monteurs heeft Spijker al decennia topkwaliteit kunnen leveren. Ook nu staan we niet stil en zoeken wij constant naar nieuwe manieren om nóg betere producten en diensten aan te bieden.

10 Jaar Garantie

Wij leveren een goed, robuust product. Vandaar dat we ook wel 10 jaar garantie durven geven.

Prachtige Resultaten...

De voornaamste functie van een mobiele wand is natuurlijk om een ruimte te verdelen. Maar hun uitstraling bepaalt vervolgens ook alles aan hoe de ruimte wordt ervaren. Daarom kennen mobiele wanden tal van afwerkingen. Paneelwanden kunnen beplakt, behangen of beschilderd worden. Daarnaast kunnen glaswanden geëtst, gezandstraald of beplakt worden. 

...Beginnen in de Fabriek

Hoe mooi een mobiele wand er ook uitziet, je hebt er niets aan als die niet goed werkt. Het succes van een mobiele wand (net als het succes van Spijker) wordt dus bepaald door monteurs monteurs monteurs. Van productie tot installatie en onderhoud zijn het deze kanjers die ervoor zorgen dat alles werkt zoals het hoort.

Werken met Spijker Dit is wat je van ons kunt verwachten

Al sinds 1965 staat Spijker garant voor kwaliteit en maatwerk. Samenwerken met Spijker betekent een open, klantgerichte aanpak, een no-nonsense benadering en eerlijk advies.

Samen zorgen we voor de optimale oplossing voor jouw ruimte.

Onze wanden zijn in heel Nederland te vinden, dus ook bij jou in de buurt. Loop eens bij één van deze organisaties naar binnen, goede kans dat je daar een mobiele wand van Spijker ziet:

Producten & Impressies Bekijk ons aanbod en voorbeelden

Werken bij Spijker Vacatures

Jij zoekt een bedrijf met enthousiaste collega’s, voldoende ruimte om je te ontwikkelen en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Dan zit je goed bij Spijker.

Wij zoeken naar enthousiaste monteurs die op fulltime of parttime basis mobiele wanden willen installeren, onderhouden en repareren.

Klik op de knop en solliciteer direct!