Skip to content

Meer winst uit elke vierkante meter Meer winst? Dat vraagt om een slimme én duurzame investering.

Heb je weleens nagedacht over de voordelen van een extra ruimte? Flexibiliteit is niet meer weg te denken. Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in je interieur. Het gaat hierbij om flexibiliteit, het gemakkelijk aanpassen en snel kunnen schakelen. In deze blog vertel ik je over de mogelijkheden en tel uit je winst.
Glaswand Spirit

Flexibele Ruimtes

Simpel gezegd is een mobiele paneel- of glaswand bedoeld om een gat in de muur te vullen wanneer je dat maar wilt. Het grootste voordeel van de flexibele wandsystemen is het verhogen van je winst. Door te investeren in mobiele wanden stimuleer je uiteenlopende activiteiten zoals ontmoetingen, werkplekken en vergaderzalen. Dankzij flexibele wandsystemen kun je een grote vergaderzaal gemakkelijk in tweeën verdelen, zodat er twee groepen ongestoord tegelijkertijd kunnen vergaderen. Uiteraard werken tussenwanden niet alleen goed in kantoren, maar ook in andere sectoren. Denk hierbij aan de horeca, scholen, sportcentra, winkels, ziekenhuizen, verzorgingshuizen etc.

De Kracht van Mobiele Wanden

In de ene ruimte business as usual en aan de andere kant van de wand een meeting. Grote overlegruimte nodig? Dan schuif je de mobiele wand eenvoudig aan de kant. Door de geluidsisolatie tot 57 dB en plenumisolatie heb je geen geluidsoverlast van de ‘’naaste buren’’. Dankzij de dubbele bezetting/multifunctionele ruimte haal je maximale winst uit elke vierkante meter.
Glaswand TransSpace

Hoger Rendement, Meer Winst

Dynamische organisaties verlangen naar multifunctionele ruimtes, ruimtes die eenvoudig zijn aan te passen zonder een grote verbouwing. Het is daarom ook geen geheim dat Spijker Mobiele Wanden organisaties in staat stelt om het maximale te realiseren.

Gepubliceerd:

11 februari 2022

Geschreven door:

Sophie Oude Weernink

Marketing & Communicatie

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!