Skip to content

De Wandontwerper is een Succes Onze Wandontwerper Zorgt voor de Snelste Offerte

Mobiele wanden zorgen voor meer vrijheid en helpen je flexibel om te gaan met ruimtes. Jouw ruimte, jouw wensen. Maar wat zijn jouw wensen? En niet geheel onbelangrijk, wat zijn de kosten? Spijker heeft een oplossing bedacht om jouw snel van een offerte te kunnen voorzien.

De Wandontwerper is een online tool waarmee je, je eigen paneel- of glaswand kunt ontwerpen. In 9 stappen stel je de wand samen. In deze blog vertel ik je hoe de wandontwerper werkt.
Paneelwand Space

Hoe Werkt Het?

Om te beginnen kies je de gewenste type wand; paneelwand of glaswand. Vervolgens vul je de hoogte en breedte in. Daarna kies je de gewenste geluidsisolatie, keuze uit 39 t/m 57 dB. Vind je het lastig inschatten? Ook hiervoor biedt de wandontwerper hulp. In de toelichting staat omschreven wat je kunt verwachten bij elke dB waarde.
De afwerking van je mobiele wand bepaalt de sfeer in de ruimte. Je kunt keuze maken uit huiscollectie, premium design, wallcovering, leather of eigen ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos. Twijfel je nog of wil je in gesprek met ons? Kies dan voor ‘’eigen ontwerp’’.

Afrondende Stappen

In de volgende stap maak je de keuze tussen omliggende of ingewerkte profielen. Ingewerkte profielen staat vaak net iets chiquer doordat ze zijn weggewerkt in de wand. Omliggende profielen zijn minder chique maar daarentegen hufterproof. Ideaal wanneer de wand tegen een stootje moet kunnen.

Nadat je de verticale profielen hebt gekozen, ga je verder naar de parkeeropstelling. Wanneer je de wand niet gebruikt staan de panelen opgesteld. Welke opstelling is wenselijk? Maak keuze uit de verschillende typen en kijk voor meer informatie de video via de link. De rail is op twee manieren te monteren; rechtstreeks of met afhanging.
Glaswand TransSpace

Binnen 48 uur een Offerte

In de laatste twee stappen maak je keuze uit ramen en deuren. Je hebt keuze uit een enkele deur of dubbele loopdeur. De ramen zijn mogelijk in verschillende formaten, behoud een open sfeer in een afgesloten ruimte.

Zo, je hebt alle stappen doorlopen! Bekijk het overzicht en stuur de offerte op als offerteaanvraag. Binnen 48 uur ontvang je een offerte op maat inclusief technische tekening. Wanden ontwerpen wordt zo dus wel heel makkelijk!

Maak kennis met Spijker. Test het nu zelf: Wand Ontwerpen

Gepubliceerd:

6 mei 2022

Geschreven door:

Sophie Oude Weernink

Marketing & Communicatie

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!