Skip to content

Top 4 Wandbekleding Paneelwanden met de perfecte uitstraling

Saaie witte muur? Wij gaan voor sfeervol. De standaard beplating kan op vele manieren worden afgewerkt. Van subtiel en onopvallend tot gewaagd en in het oog springend. In deze blog vertel ik je over de meest gekozen wandbekleding. Let’s get finishing!
Paneelwand Space

Fotoprint & Whiteboard

De meest voorkomende afwerking op een mobiele wand is fotoprint. Denk hierbij aan een mooi stukje natuur, architectuur of wat dacht je van jouw logo? Elke fotoprint is uniek. De digitale druk kun je voorzien van een glanzende of matte finishing laag.

Een whiteboard is een uitwisbaar schrijfoppervlak. Hij is zelfs magnetisch, dus ideaal om notities, prints en andere papieren aan op te hangen zonder tape of punaises. Met whiteboard afwerking maak je de wand nog een stuk functioneler. Denk hierbij aan to-do’s op schrijven, informatie presenteren, agenda’s ordenen, brainstormen of gewoon lijnen trekken.

Behang & Kunstleer

Het grootste voordeel van behang is dat het in super veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar is. Met behang creëer je een warme, modieuze en stijlvolle uitstraling. Naast de decoratieve doeleinden kan behang ook dienen om oneffenheden te maskeren wanneer je mobiele wand niet meer de jongste is.

Kunstleer is een echte smaakmaker, het zorgt voor een opmerkelijke uitstraling. Het grootste voordeel van kunstleer is dat het makkelijk schoon te maken is en niet vocht-doorlatend. Kunstleer is bijna niet te onderscheiden van echt leer, ideaal voor een industriële look.
Paneelwand Space

Geef een Bestaande Wand een Nieuw Jasje

In de meeste organisaties hebben wij de mobiele wand al voorzien van een exclusieve afwerking. Er zijn talloze afwerkingen, want elke wand en ruimte is verschillend. Ook op bestaande wanden kunnen gewoon nieuwe afwerkingen worden geplaatst. Ik help je graag om jouw ruimte de perfecte uitstraling te geven!

Gepubliceerd:

27 oktober 2021

Geschreven door:

Sophie Oude Weernink

Marketing & Communicatie

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

Gerelateerde blogberichten

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!