Skip to content

Disclaimer

Disclaimer

Op deze pagina treft u alle relevante informatie betreffende onze disclaimer. Spijker B.V. behoudt zich het recht voor om elk van deze secties aan te passen. Aanpassingen aan de disclaimer, algemene voorwaarden, cookiebeleid of privacybeleid zullen op deze website kenbaar worden gemaakt.

De teksten hieronder zijn geschreven met extra aandacht voor begrijpelijkheid. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met info@spijkerbv.nl.

Wie zijn wij?

Spijker B.V. (KvK: 06063900 Enschede) publiceert teksten, afbeeldingen en mogelijke andere materialen op www.spijkerbv.nl en www.paneelwanden.com die zijn geproduceerd door Spijker B.V. zelf of door derden.

Wij zijn te bereiken per email (info@spijkerbv.nl) en telefoon (053-4322 886). Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Mekkelholtsweg 7, 7523 DB in Enschede.

Websitegebruik

De informatie op de website is vrijblijvend. Ondanks zorgvuldigheid aan onze kant kunnen er mogelijk onjuistheden, onvolledigheden of onveiligheden op de website te vinden zijn. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie op de website. Mocht u in samenwerking zijn met Spijker B.V., dan kunt u alleen rechten ontlenen aan ondertekende contracten of schriftelijke overeenkomsten.

De website en de verschillende onderdelen daarvan zijn eigendom van Spijker B.V.. Zonder schriftelijke toestemming van Spijker B.V. mag u geen auteursrechtelijke werken of andere gepubliceerde informatie verveelvoudigen.