sinds 1965
Snelle offerte Uitsluitend kwaliteit Lange garantie Vakkundige montage

PANEELWANDEN


Space paneelwanden zijn onze meest toegepaste mobiele wanden. De Space paneelwand is een mobiele wand welke middels afzonderlijke panelen in een handomdraai opgesteld kan worden.

Deze als beste geteste paneelwand zorgt voor meer rendement, een flexibele indeling en ook energiebesparing in uw kantoor, restaurant, vergaderruimte, kerkgebouw of leslokaal.

OFFERTE DOCUMENTATIE
SPECIFICATIESBESTEKDETAILSGALLERYWANDONTWERPER

Space

De vlakke geluidsisolerende paneelwand is opgebouwd uit een zelfdragend frame van aluminium en staal voorzien van isolatiematerialen waardoor hoge geluidsisolerende waarden behaald kunnen worden. De afwerking van de panelen worden standaard voorzien van 12 tot 18mm spaanplaat met een kunststof beplating.

De paneelwand heeft een aluminium geluidsarm railsysteem welke verwerkt kan worden het verlaagd plafond. Hierdoor is ondergeleiding overbodig. De panelen worden voorzien van gelagerde wielstellen waardoor de panelen zonder veel inspanning verplaatst kunnen worden.
Met een bediening worden de akoestische druksloffen vergrendeld tussen de vloer en rail, waardoor een stabiele en geluidsisolerende paneelwand ontstaat.

De geleiding, ook wel ophanging genoemd, is onder te verdelen in een 1-punts- of 2-puntsophanging. Afhankelijk van de bouwkundige constructie en de parkering van de panelen, wordt de type ophanging bepaald.

Overige opties / specificaties:

 

Paneelwanden Spijker BV

Bekijk de animaties van onze parkeermogelijkheden

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company